Styling

Interieurstyling, Verkoopstyling en Fotopresentatie

Interieuradvies over de opstelling van meubels, materialen en kleurgebruik

U wilt uw huis een metamorfose geven, gaat verhuizen of verbouwen? Hooft & Petiet komt bij u thuis voor de interieurstyling en maakt van de gewenste ruimtes een indelingsschets en kleurplan. Na afloop heeft u advies gekregen over uw persoonlijke stijl, de opstelling van meubels, verschillende wand- en vloermogelijkheden, het belang van licht en sfeervolle accessoires.

U ontvangt styling tips en een lijst met shopadressen. Zo kunt u zelf aan de slag met uw interieurstyling.

Interieurstyling, Verkoopstyling en Fotopresentatie Landelijk & Romantisch

Interieurstyling, Verkoopstyling en Fotopresentatie Stoer & Trendy

Interieurstyling, Verkoopstyling en Fotopresentatie Strak & Design

Voor een optimale verkooppresentatie

U wilt uw woning verkopen en het liefst zo snel mogelijk, ondanks de grote concurrentie. Het is belangrijk dat uw woning eruit springt en snel in de smaak valt. Wist u dat de eerste indruk doorslaggevend is? In 95% van de gevallen gaat de koop niet door als de eerste indruk niet goed is.

Hooft & Petiet zorgt ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd aan een zo'n breed mogelijk publiek. Onze dienstverlening meubelverhuur maakt het mogelijk om uw woning (gedeeltelijk) van nieuwe meubels te voorzien. Wij maken uw woning verkoopklaar, inclusief een professionele fotopresentatie. Natuurlijk, ons aan het werk zetten en eventueel meubels huren kost geld. Maar die investering haalt u er dubbel en dwars uit.

Verkoopstyling Voor

Verkoopstyling Na

Goede foto's zijn essentieel

Waar kijkt de huizenzoeker het eerst naar op Funda? Naar de foto's! En als die meteen het hart raken zit u goed. U trekt met deze eerste indruk immers potentiële kopers over de streep. Niets is zo belangrijk als die eerste indruk, vandaar dat een optimale presentatie in beeld van essentieel belang is bij de verkoop van uw woning.

De professionele foto's van Hooft & Petiet kunt u gebruiken op internet, in advertenties of in een etalage. 

Verkoopstyling Voor

verkoopstyling Na

Leegstaand huis stylen

In een leegstaande woning is het moeilijk om afmetingen in te schatten. Hooft & Petiet verkoopstyling kan een leegstaande woning of een modelwoning met een klein budget neutraal en sfeervol inrichten. De kosten hiervan hangen af van het aantal in te richten vertrekken.

Referenties

Wow! We zijn serieus onder de indruk. Precies wat we wilden. Heel mooi. Dank dank dank!

Petrinka

Via een goede kennis kregen we de tip ons huis te laten stylen voor de verkoopfoto’s. Zelf zouden we niet op zo’n idee gekomen zijn, omdat we niet eens wisten wat het inhield.

Hooft & Petiet ging als een wolk van energie door ons huis en toverde het om in een licht ruim huis. Potentiële kopers zagen in een oogopslag wat ze met dit huis zouden kunnen doen qua inrichting. Tijdens de stylingdag gaven de dames van Hooft & Petiet styling tips, die we ook na hun vertrek in acht zijn blijven nemen. Al met al: stevige werkers die een goed resultaat neerzetten tijdens de stylingdag en nog gezellige meiden ook!

Familie Schopman, Hilversum

Bent u benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Of bel direct: 06-2938 3098 of 06-1256 2638