Logeerwoning

Logeerwoning Wisselwoning

Logeerwoning of Wisselwoning inrichten

Tijdelijk wonen moet voelen als thuiskomen!

Een logeerwoning, of ook wel een wisselwoning genoemd, is een tijdelijke woning waar bewoners zich tijdens de bouw of renovatie van hun eigen woning kunnen vestigen. Hooft & Petiet is uw partner als het gaat om bewonersbegeleiding en de inrichting van de tijdelijke woningen. Bewoners kunnen voor een maand, een halfjaar of voor langere tijd elders moeten verblijven, dan is het belangrijk dat men van dezelfde gemakken voorzien is en zich net zo thuis voelt als in de eigen woning.

Hooft & Petiet verzorgt bewonersbegeleiding en de complete inrichting en meubelverhuur in logeerwoningen

Zoekt u voor korte of langere tijd meubels of een hele inboedel?

Wij regelen alles voor u, tot in detail. Keukengerei, huishoudelijke apparatuur, bed en badlinnen, tot aan het theelepeltje. Wij leveren maatwerk, dus zelfs het speelgoed indien u dit wenst, is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Wel zo gemakkelijk, en ook nog eens voordeliger dan verhuizen.

Logeerwoning inrichten? Bij Hooft & Petiet bent aan het juiste adres!

  • Wij leveren snel uit eigen ruim gesorteerde voorraad interieurs, van basic design tot exclusief;
  • Wij maken van de tijdelijke woning een thuis, onze stylisten hebben jarenlange ervaring;
  • Voorafgaande aan de inrichting zorgen wij ook voor laminaat, houten vloer of vloerbedekking;
  • Schilderwerk regelen wij, inclusief gratis kleuradvies door onze stylist;
  • Wij plannen op korte termijn transport in, richten vlot in en later, wanneer u dat schikt, halen wij ook alles weer op;
  • Wij werken landelijk.

Interieurstyling, meubelverhuur, vloer- en wandafwerking en meer…

Zoekt u als bouwbedrijf of woningcorporatie een tijdelijk thuis voor de bewoners van de te renoveren panden? Bespaar u tijd, geld en zorgen en bel ons! Wij organiseren vlekkeloos een logeerwoning of wisselwoning, alleen het koffertje hoeft te worden uitgepakt.

Referentie Logeerwoningen

Voor onze opdrachtgever, een woningcorporatie, hadden we de opdracht gekregen om bij 20 woningen de vloerbalken te verstevigen. Dit had grote impact op bewoners van de woningen, zij moesten 7 weken hun eigen woning verlaten en in een logeerwoning verblijven.

Toen hebben wij Hooft & Petiet ingeschakeld om de logeerwoningen volledig in te richten. Vanaf het eerste contact verliep onze samenwerking soepel en prettig. Marjan en Mauri dachten goed met ons mee en alles was bespreekbaar. Bovendien was de prijs zeer gunstig. Zij namen ons de werkzaamheden letterlijk uit handen. De 5 tijdelijke woningen werden gestoffeerd én ingericht en voorzien van apparatuur en WiFi.

Het resultaat was verbluffend, echt een plaatje uit een glossy magazine. Ook de bewoners waren verrast over de inrichting en de 7 weken vlogen om voor hen. "Het voelde als een vakantie" zei een bewoner en een andere bewoner wilde er "altijd wel blijven wonen". Voor ons een 3 dubbel goed gevoel; Enthousiaste bewoners, een tevreden opdrachtgever en wij blij. O ja, en het leeghalen van de woningen? Één belletje en de sleutels van de lege woningen werden weer aan ons overhandigd.

Wendeline Willemsz, Coen Hagendoorn bouwgroep

Bent u benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Of bel direct: 06-2938 3098 of 06-1256 2638