Meubelverhuur

Meubelverhuur Hooft en Petiet

Meubelverhuur

Hooft & Petiet heeft een grote collectie eigen meubels en accessoires in verschillende stijlen.

Wij hebben alles op voorraad en kunnen zeer snel leveren. Wij verhuren voor showroomgebruik, voor modelwoningen bij nieuwbouwprojecten of voor de inrichting van leegstaande woningen die verkocht gaan worden. Ook verhuren wij voor gebruik aan expats, studenten of short stay’s.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Modelwoning en meubelverhuur

Er wordt tegenwoordig weer meer gebouwd. Bij nieuwbouwprojecten worden woningen al vooraf verkocht, maar soms zijn, na oplevering, nog niet alle woningen verkocht. Hooft & Petiet richt voor uw nieuwbouwproject een modelwoning in. Lees verder »

Wisselwoningen en meubelverhuur

Zoekt u als bouwbedrijf of woningcorporatie een tijdelijk thuis voor de bewoners van de te renoveren panden? Bespaar u tijd, geld en zorgen en bel ons! Wij organiseren vlekkeloos een logeerwoning of wisselwoning, alleen het koffertje hoeft te worden uitgepakt. Lees verder »

Expats en meubelverhuur

Zoekt u voor korte of langere tijd meubels of een hele inboedel voor uzelf, klant of personeel? Wij regelen alles voor u, tot in detail.
Lees verder (Nederlandse versie) »
Read more (English version) »

Verkoopstyling en meubelverhuur

Leegstaand verkoopt niet, het is lastig om in te schatten hoe groot ruimtes zijn, de verhoudingen zijn niet goed zichtbaar. Vaak ziet een lege woning er nogal triest uit, lijmresten, kale vloer, grauwe muren. De potentiële koper kijkt hier niet doorheen. U kunt ervoor kiezen om te investeren in vloer en wandafwerking, hierdoor neemt de verkoop gegarandeerd toe. Of u kiest alleen voor een passende inrichting, dit leidt de aandacht af van de minpuntjes. U koopt bij ons de juiste sfeer. Hierdoor ervaren potentiële kopers in een door ons ingerichte woning het gevoel “thuis” te zijn! Lees meer over verkoopstyling »

Referentie

Hooft & Petiet zijn prettige dames met gevoel voor sfeer en smaak! Ik koos ze uit om meubels bij te huren omdat ik nét iets anders dan standaard wilde. Dat is goed gelukt. Ze begrepen wat ik bedoelde en dachten met me mee – waarbij ze mij tactvol bijstuurden als het ging om hun professionele ervaring en expertise. Ik heb me graag laten overtuigen. Servicegericht, adequaat en flexibel, precies wat je nodig hebt in zulke drukke tijden. Dank voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat.

Dilia Meijboom

Bent u benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP


VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Of bel direct: 06-2938 3098 of 06-1256 2638