Modelwoning

Modelwoning Hooft en Petiet

Overtuig met een stijlvol ingerichte modelwoning

Een goed ingerichte modelwoning verkoopt sneller!

Een modelwoning ingericht door Hooft & Petiet vormt een perfecte aanvulling op de presentatie van uw project of belegging. Wij laten potentiële kopers de mogelijkheden van de woning optimaal ervaren en stemmen onze aanpak af op de doelgroep van uw projecten. Onze aanpak heeft toegevoegde waarde voor de verkoop.

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en inrichten van modelwoningen. Casco woningen kunnen voorzien worden van stuc en schilderwerk, sanitair en keuken. Ook kunnen wij door professionele 2D en 3D animaties voor een mooie impressie van uw project zorgen.

Onze dienstverlening is toegespitst op bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en beleggers.

Interieurstyling, meubelverhuur, vloer- en wandafwerking en meer…

Er wordt tegenwoordig weer meer gebouwd, gelukkig. Nieuwbouwprojecten waarbij veel woningen al vooraf zijn verkocht, maar nog niet alles. Hooft & Petiet richt voor uw nieuwbouwproject een modelwoning in. Afgestemd op de doelgroep maken wij er met een strak, ruimtelijk interieur een sfeervolle woning van. Alle vertrekken krijgen een duidelijke functie en we leveren kwaliteit. Maar wij doen meer!

Keuken, sanitair, vloer- en wandafwerking kunt u aan ons overlaten. Zelfs tuinontwerp en aanleg realiseren wij. En vanzelfsprekend regelen wij ook graag de professionele fotografie. Kortom, als u ons inschakelt krijgt u één projectmanager toegewezen die ontzorgt, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Onze ervaring leert dat de ingerichte modelwoning bij kopers favoriet is. Na verkoop plaatsen we dan ook graag het interieur voor u door naar de volgende woning.

Referentie Modelwoningen

Wij hebben de samenwerking met Hooft & Petiet als zeer prettig ervaren. De opdrachten die wij hebben gegeven om onze woningen in te richten, te stylen en te fotograferen zijn altijd binnen een korte tijd uitgevoerd en met een prachtig resultaat. Zodra wij weer een verkoopstyling / interieurstylingsbureau, nemen wij absoluut contact op met Marjan en Mauri van Hooft & Petiet!

Jeanine Schirrmann, Dudok Wonen

Bent u benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP


VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Of bel direct: 085-2734 872