Provada 2018, Hooft & Petiet is erbij!

Provada, de grootste vastgoedbeurs in Nederland

Nog even en dan is het weer zover….

Provada wordt dit jaar gehouden op 5, 6 en 7 juni 2018 in de RAI in Amsterdam. Het is met meer dan 24.000 bezoekers de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Vastgoed professionals nemen deel aan de beurs of bezoeken de standhouders voor kennis, inspiratie en uiteraard voor de vele netwerkgelegenheden. Kortom, de beurs is interessant voor wie zin heeft om inspiratie op te doen en om te netwerken met andere vastgoedprofessionals.

Interessante sprekers voor de branche

Tijdens het driedaags netwerk event, met verschillende bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en bij standhouders, komen ook vele interessante sprekers aan het woord. Zoals onder andere Ruud Veltenaar; Filosoof, Internationaal topspreker en trendwatcher, Kajsa Ollongren; Minister van Binnenlandse Zaken en Jan van Zanen; de Burgemeester van Utrecht.

Hooft & Petiet is erbij

Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert Provada een maximale beleving op de beursvloer. Natuurlijk is Hooft & Petiet aanwezig. Heeft u ook interesse naar deze beurs te gaan?

Kijk dan op de website van Provada voor het complete programma en tickets!

Tot ziens op 5, 6 en 7 juni