Senioren en Studenten wonen samen in de Nieuwe Molenhof

De Molenhof Zwolle

De Molenhof voor jong en oud!

Habion is een woningcorporatie gespecialiseerd in ouderenhuisvesting. De Molenhof in Zwolle, één van de 80 woongebouwen van Habion in Nederland, is recent volledig verbouwd en heeft een bijzonder concept.

De Molenhof bestaat uit 100 woningen, waar een leuke mix woont van oudere en jongere bewoners. Op deze manier komen ouderen en jongeren met elkaar in contact omdat zij elkaars buren zijn. Zo blijven ouderen jong van geest en jongeren sociaal in hun doen en laten!

Modelwoning voor senioren

Van der Linden makelaars heeft van Habion de opdracht gekregen de woningen aan senioren te verhuren. Om potentiële huurders de mogelijkheden van de woning te laten zien is Hooft & Petiet ingeschakeld om zo'n woning te stylen. De modelwoning toont hoe aangenaam het toeven is in De nieuwe Molenhof!

De Molenhof is een thuis voor mensen die wellicht een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar zij fijn en betaalbaar kunnen wonen in een eigen huurwoning. In de Molenhof is reuring en gezelligheid in de vele ontmoetingsruimtes.

Kijk voor meer informatie op demolenhofzwolle.nl

De Molenhof Zwolle