Vacature Financieel Administratief Medewerker

Vacature 

Financieel Administratief Medewerker 

Hooft & Petiet is gespecialiseerd in het aantrekkelijk presenteren van vastgoed. Voor de zakelijke markt verzorgen wij de inrichting van logeerwoningen, nieuwbouw- en modelwoningen, projectinrichting en direct bewoonbare huizen voor expats. Wij werken met een klein team en vaste partners om dit tot volle tevredenheid van onze klanten te realiseren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke collega.

Wat houdt je functie in;

H & P Interieur B.V. is een gezond groeiend bedrijf en is per direct op zoek naar een administratief medewerker voor 24 - 32 uur per week. Als administratief medewerker draag je zorg voor het digitaal verwerken en inboeken van inkoopfacturen en het controleren van werkbonnen. Waar nodig overleg je intern om dit proces in goede banen te leiden. Je voert een tijdige en correcte crediteurenadministratie en schakelt hierover met leveranciers. Je draagt eveneens zorg voor de project- en de debiteurenadministratie en werkt nauw samen met de collega’s binnen ons kleine hechte team. Verder help je als administratief medewerker mee aan een efficiënte administratie en ben je een betrouwbare back-up voor je collega’s.

Ons kantoor is in Nederhorst den Berg.

Wij verwachten het volgende van je;

  • Financieel-administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met Office 365 en Exact Online;
  • Kunnen werken op een MacBook;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Initiatiefrijk, hands-on mentaliteit;
  • Nauwkeurigheid en analytisch sterk;
  • Bij voorkeur rijbewijs en auto.

Wat hebben wij te bieden:

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een en ander afgestemd op ervaring en leeftijd. Je kunt zelfstandig aan de slag waarbij er alle ruimte is voor eigen initiatief. Naast een plezierige werkomgeving en fijne collega’s kan er in overleg deels vanuit huis gewerkt worden.

Heb je interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en wil je ons team komen versterken? Stuur ons dan jouw sollicitatie met korte motivatie en CV of online profiel naar Casper Jenster via email: casper@hooftenpetiet.nl of bel met 06 -20432101 Wij zullen snel reageren, het eerste gesprek doen we met een video chat.

Word jij onze nieuwe collega?