Wisselwoning renovatie Kampen

Wisselwoning tijdens renovatie

Deltawonen heeft het laatste kwartaal van 2017 Nikkels Bouwbedrijf BV de opdracht gegeven de woningen aan de Kattendoorn in Kampen te renoveren. Nikkels heeft gezorgd voor een wisselwoning voor de bewoners tijdens de renovatie om even tot rust te kunnen komen. Er is onderhoud uitgevoerd aan de woningen, zoals buitenschilderwerk, nieuwe dakbedekking of het plaatsen van een nieuwe badkamer, toilet en/of keuken. 

Naast onderhoud is ervoor gezorgd dat de woningen minder energie gaan verbruiken. Dit is onder andere gerealiseerd door dubbel glas te plaatsen of door isolatie aan te brengen. 

Tijdens renovatie in Kampen even tot rust komen in de wisselwoning

Tijdens een groot renovatie- en verbeterproject is het gedurende de renovatieperiode onrustig in en om de woningen geweest. Om de bewoners even te ontzien heeft Nikkels Bouwbedrijf Hooft & Petiet de opdracht gegeven een wisselwoning, ook wel uitrustwoning genoemd, in te richten. De woning is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Bewoners van Kattedoorn konden even in alle rust een boek lezen, tv kijken of koken in de compleet ingerichte keuken.

Hooft & Petiet richt regelmatig wisselwoningen, logeerwoningen of uitrustwoningen in. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Uitrustwoning Kampen

Uitrustwoning Deltawonen

Uitrustwoning Keuken

Uitrustwoning Keuken