Wereldkampioenschappen Yngling zeilen – Riva del Garda

Open World Championships Yngling – Riva del Garda 

Als trotse sponsor willen we jullie graag meenemen in de prestaties van Max van het Hooft, Dolf Rietberg en Kees Arets. Deze fanatieke Yngling zeilers nemen deze week deel aan het WK op het Gardameer!

Zoals Yngling Club Holland het op hun website mooi verwoord; "Beter wordt je vakantie niet als je 's ochtends door het plaatsje Riva del Garda loopt. Gemoedelijke sfeer, mooie pleintjes en heerlijk eten. Dagelijks komt om 13.00 uur de thermische wind op dit schitterende bergmeer opzetten voor een heerlijke dag wedstrijdzeilen."

Door insiders wordt een Yngling vaak omschreven als een kruising tussen een dinghy en een kielboot. De Yngling is een zeilboot van 6,35 meter en ontworpen voor een twee- a driekoppige bemanning. De boot staat bekend vanwege de wendbaarheid en hij reageert snel op de handelingen van de bemanning.

Hou NED 337 in de gaten!

En ze doen het goed hoor, onze jongens! Tijdens de Kleine Sneekweek van 10 tot 13 mei jl. werden ze derde en op dit moment van schrijven liggen de jongens keurig in de top 10. Met nog 2 zeilwedstrijden te gaan zit de kans er dus zeker in dat zij weer een podiumplaats gaan behalen.

Finale WK Yngling 2018

Welk team wordt zaterdag 14 juli a.s. Wereldkampioen Yngling 2018? Wij duimen natuurlijk om het hardst. Kijk en beleef het mee.

Yingling WK 2018 Gardameer

Yingling WK 2018 Gardameer

Yingling WK 2018 Gardameer

Yingling WK 2018 Gardameer

Yingling WK 2018 Gardameer

Yingling WK 2018 Gardameer