Wonen in Rotterdam!

Als je als expat naar deze bruisende stad komt, dan zul je merken dat Rotterdammers hele vriendelijke mensen zijn. Voel je vrij om een gezellig café binnen te lopen en je belandt waarschijnlijk spontaan in gesprek met iemand. Rotterdammers zijn vrij directe mensen, willen dingen aanpakken en draaien er niet omheen.

Uit recente cijfers blijkt dat er in 2018 rond de 2212 expats werden ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie. Het Rotterdamse Expat Center is blij om dit jaar meer nieuwe expats in Rotterdam te verwelkomen.

Wonen in Rotterdam Charlois

Deze groei heeft te maken met het aantal nieuwe internationale bedrijven dat zich in de omgeving heeft gevestigd.

Rotterdam heeft vele leuke straten, winkels en super gezellige restaurants en cafés. Alles is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn 2 grote groene parken, de Kralingse Plas en het Vroesenpark. In de zomer worden er veel Food truck festivals en leuke muziekfestivals georganiseerd. Of misschien ga je gewoon met de picknickmand om van de zon te genieten.

Heerlijk grote gezinswoning met fijne tuin in goede buurt

Wonen in Rotterdam Charlois

Aan de Spechtstraat bieden wij u te huur aan deze zeer leuke en volledig gemeubileerde jaren-'30 dubbele boven- en benedenwoning in de wijk Charlois! In Charlois, uit te spreken als Sjáárloos, werden eind 19e eeuw havens gebouwd met luxe woningen voor de havenbaronnen. In het zuiden van de wijk liggen Ahoy en winkelcentrum Zuidplein. Per 1 september a.s. is deze woning te huur.

Een kijkje nemen >>